Musicstage.se

En Svensk Tiger

En Svensk Tiger släppte 2009 sitt debutalbum Versace Style och har blivit hyllade som ett av Sveriges bästa punkband. De är några man definitivt ska hålla ett öga på i framtiden.

Här kommer vi att få följa såväl deras studioarbete med den kommande skivan samt följa med på spelningar och i vardagen. 

En Svensk Tiger bloggfoto

Vi kommer med festliga bud idag. Den 28 augusti har vi party på kinahaket Persikogården i Majorna! Alla som vill är förstås välkomna att bässa med oss. Låt mig ge er några korta fakta om Persikogården.

* Bäss á 25 balubas - mums
* Intressanta gäster - i synnerhet på vardagar
* Anrikt filosofhak - onekligen
* Hög promilletolerans - dom har vett att profitera på alkisar

Vadan denna storslagna fest undrar ni kanske? Jo för vi släpper platta den dagen! Relasefest helt enkelt. Releasefest ska inte förväxlas med releasegig, på en fest festar vi enbart - på ett gig festar vi och gigar lite. Releasgiget i Götet går av stapeln några dagar efter festen. Det blir ju också kul men inte lika personligt som en kväll på Persikan. En Sverigeturné följer i september. Det kommer bli gööött.

Arbetet med skivan går långsamt framåt. Kapten Röd, Wide och jag var i C-studion till tolv i natt. Gick igenom en del låtar men mestadels handlade kvällen om andra saker som är roligare. Det blir ofta så. En hundradel av skapandetiden i studion är kul. Resten suger. Prestationsångest och besvikelser. Men vi kämpar på.

Här är ett foto från en vanlig dag i studion på Chapmanstorg. Wide t.v. och Tagan t.h.

Trevlig helg! /Päkka

Wide och Tagan