Musicstage.se

En Svensk Tiger

En Svensk Tiger släppte 2009 sitt debutalbum Versace Style och har blivit hyllade som ett av Sveriges bästa punkband. De är några man definitivt ska hålla ett öga på i framtiden.

Här kommer vi att få följa såväl deras studioarbete med den kommande skivan samt följa med på spelningar och i vardagen. 

En Svensk Tiger bloggfoto

God afton kamrater!

Sommaren lider mot sitt slut och det är dags att, likt de sju dvärgarna, ner i studiogruvan gå.

Jag sitter här i replokalen å plitar ner detta inlägg medan Päkka å Tagan diskuterar text bredvid mig. Det är svårt det där med texter, speciellt om man försöker göra en seriös text av en låt med arbetsnamnet "Fågelsången".

Vi blev tvungna att ta semester i år. Sedan midsommar har vi inte producerat ett skit. Vårt sätt att garantera kvalitet innebär att vi jobbar så hårt som det bara är möjligt, då är det inte så konstigt om man går in i väggen emellanåt. Men nu är det hög tid att göra klart den här skivan.

Problemet med en såhär vacker sommar är att den ställer hårda krav på levern. Det gäller att utnyttja sommarnattens värme fullt ut, d.v.s. sitta uppe hela natten och dricka folköl, helst 2,8%. Så på ett sätt blir det ganska skönt att gömma sig i replokalen, fem meter under marken, och pressa fram några låtar till. Det är egentligen inte så extremt mycket kvar innan skivan är klar.

Man får dock inte glömma att ha roligt också, så försöker boka in lite spelningar i höst. Den första blir på Jazzhuset i Göteborg den 5:e september. Då ska vi köra ett gäng nya låtar från kommande skiva så om ni har vägarna förbi hoppas jag att vi ses!

kriminell gitarr

Peace out! //Wide

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 1st)