Musicstage.se

En Svensk Tiger

En Svensk Tiger släppte 2009 sitt debutalbum Versace Style och har blivit hyllade som ett av Sveriges bästa punkband. De är några man definitivt ska hålla ett öga på i framtiden.

Här kommer vi att få följa såväl deras studioarbete med den kommande skivan samt följa med på spelningar och i vardagen. 

En Svensk Tiger bloggfoto

Nu jävlar. Imorgon, fredagen den 11:e juli, gör vi comeback på scenen igen. Festivalen "Halmstad mot rasism" på Kajskjulet i Halmstad är där det sker och vi gör det med ny bandmedlem.

Wide har valt att gå vidare med andra bestyr och han ersätts av vår barndomspolare Robert Lindahl. Rob är en skolad och skitsnabb rockabillytrummis och lirar även i rockabillybandet Teenrockers.

Vi sliter på med skivan i studion i Stockholm men det dröjer ett tag till innan plattan blir klar. I väntan på den unnar vi oss att ta ett gig och träffa gamla punkkamrater i Halmstad. Våra polare i Headons lirar före oss och när vi ses brukar det skålas en del.

Vi har hängt i repan en vecka nu, trettiograders värme, svett på väggarna och ett gäng nya låtar har plågat oss. Imorgon på Kajskjulet blir det nog det samma men roligt.

Klockan 24:00 går vi på. Sist ut på festivalen.
Till er som ska komma imorgon säger vi - grymt, gööött och ses i baren imorgon! 
Till er andra säger vi bara - ha det gött i värmen vänner!

/Päkka, Rob och Tagan

EST repan 450x472

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 1st)