Musicstage.se

Animasola

Tack till Animasola

Musicstage.se vill tacka Animasola för den här tiden vi har fått följa med dem.

Det har varit väldigt roligt att få läsa om vad de hittar på och vi är mycket glada och stolta att de ville blogga hos oss.

Tack och lycka till!

Soundcheck

I fredags gjorde vi en spelning på PARKEN i Göteborg.

 

Läs mer...

Videon klar för Heaven is a place on earth!

Jaha, då var videon klar. Blev ju riktigt bra.

Läs mer...

Rånade i London

För ett par år sen gjorde vi en miniturne. Sammanlagt 6 gigs i Belgien och England. Det var en fantastisk resa och vi hade otroligt kul, men som vanligt när man är ute och spelar händer det saker som man inte riktigt räknat med…

Läs mer...

Heaven is a place on earth

I augusti 2008 satt jag, Hagen, Kristofer och Johan i Hagens rum och filade på en ny låt – en låt som senare skulle bli ”Heaven is a place on earth”. Den har premiär på myspace.com/animasolamusic  IDAG! Hagen hade precis samplat trummorna från Phil Collins låt Sussudio så alla var ganska uppe i varv (sjukt bra trumljud).

Om jag minns det rätt hade vi en melodislinga färdig och satt och testade några basgångar på synthen. Helt plötsligt satt den bara. Animasolas i särklass hårdaste och svängigaste basgång någonsin. Ingen vet vad den kom ifrån. Men sen tog det stop.

Ibland när vi gör låtar går det snabbt och smärtfritt. Allt känns självklart och alla är överens. Doors, A complete mess och In action I decay är några exempel. A complete mess skrev vi i soffan på StudioMega och spelade in den samma kväll t.ex.

 

Läs mer...

Snabbvisit i Stockholm

I tisdags åkte alla utom Hagen upp till Stockholm för att träffa manager Magnus och lite annat musikbranschfolk. Hagen som är fackligt engagerad satt strejkvakt och kunde inte hänga med. Han slapp i alla fall 11 timmars bilfärd med kraftig träsmak.

Vi åkte i en snabb Saab via Borås och Jönköping upp till Stockholm. Johan kryssade fram mellan bilarna på väg 40 och E4:n. Självklart höll han sig till hastighetsbegränsningarna men tryckte ibland till lite extra på gaspedalen för att få valuta för sin dyrt införskaffade bil.

Läs mer...

Fotografering med Martin Wiklund

Igår var det äntligen dags för fotografering med Martin Wiklund, en väldigt begåvad ung fotograf som håller till i Göteborg. Kolla in hans bilder på http://www.martinwiklund.com/

Jag och Johan mötte upp Martin och Malin Lavén, hans assistent för dagen, vid Korsvägen – hoppade på femmans spårvagn och åkte i samlad trupp till Sankt Sigfrids Plan. Vi började rigga inför fotografering så att allt skulle vara klart innan resten av bandet anslöt.

Läs mer...

Hej, vi är Animasola!

Hej och välkommen till vår blogg här på musicstage.se. Jag tycker att det är på sin plats att vi presenterar oss själva ordentligt innan vi börjar blogga. Här följer därför en kort presentation av vårt band:

Animasola består av fem unga herrar från Varberg som känt varandra så länge vi kan minnas. Vi umgicks innan vi lärt oss gå, när vi tappade våra första mjölktänder och när vi tog körkort (Hagen fick sitt sist). Vi är helt enkelt ett väldigt sammansvetsat gäng som alltid hållt ihop.

Läs mer...

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 2st)