Musicstage.se

Jens Lagergren

Så var det måndag igen

Göteborg blev succé. Blev otroligt glad att så många kom och kolla, vi har nu publikrekord på Parken!

Läs mer...

Göteborg

Vissa gånger när man är i Göteborg så är det en helt fantastik stad. Oftast så regnar det ju när jag är här men när solen skiner över stan så är det underbart att vara här. Idag sken solen.

Läs mer...

i bilen mot Göteborg

Jag sitter i bilen på väg mot Göteborg. Vi har bråttom för Strängen måste in på service, eller hans gitarr och wah-wah orkade inte riktigt med hela konserten igår så dom måste in och få behandling av varsamma händer, så vi åker till MUG. Det är många saker som har gått sönder den här våren.

Läs mer...

Vi spelar på Najz Prajz i Örebro om några timmar

God morgon, ännu en natt är slut. Vi har packat bussen och är påväg mot Örebro där vi ska fira Record Store Day med att spela på Najz Prajz, kom gärna förbi om du är i Örebro. Vi spelar kl 13:15 är det sagt. Record Store Day är en dag som alla skivbutiker går samman och bjuder på livemusik och billiga priser på skivor i butikerna. Det känns otroligt roligt att få vara med och spela på en sån grej och Najz Prajz är ju en av de bästa skivbutikerna som finns kvar. Så är du i Örebro KOM DIT!

Läs mer...

Arvika

Ja, alltid är det något. Det var ett tag sen jag var in och skrev i bloggen. Eller jag var ju här för ca: 5 minuter sen och hade skrivit lite om vad som hänt sen sist och då valde batteriet i datorn att ta slut, så det fenomenala blogginlägget försvann. Jag börjar om...

Läs mer...

Italien

Dundertaget har bytt namn for nagra dar och har akt till Italien som Thunder Express. Jag har ingen dator med mig hit sa det ar darfor det inte hander sa mycket pa bloggen. Just nu ar vi i Turin och ska spela pa ett klubb med egen skatepark och datahall, men dom har inga prickar over A och O sa dom far ni dutta dit sjalva med egen penna.

Läs mer...

Västerås och Borlänge

Jag måste skriva i kapp, dagarna går och det är tisdag här där jag sitter och i min blogg är det fredag morgon, man skulle kunna säga att jag ligger lite efter.

Läs mer...

Jo, jag är kvar, nu är jag i Borlääääänge

Internet! Jag har internet på hotellet igen! Vi har precis anlänt till Borlänge och vi har stora lyxiga singelrum, i lyxen ingår även fritt internet. Nu sitter jag och lyssnar på en samlingsskiva som heter "Dark Was The Night" och tittar tomt framför mig i hopp om att kunna skriva några rader om vad som hänt dom senaste dagarna när internet var där jag inte var.

Läs mer...