Musicstage.se

Roskildedagboken 2013 - 2. Här ska det fotas!

Igår fick vi reda på att när vi checkade in på festivalen hade vi fått fel armband. Vi skulle tydligen få byta upp oss så att vi fick riktiga fotopass. Och jag säger "vi" nu. Jag är ingen fotograf, men hade ändå fått fotoackreditering. Det gör mig inget. Jag har med min nya kamera, min älskling, min nya leksak... Vi får väl se om mina bilder blir godkända.

Igår såg jag den fina Schultz & Forever. Jag blev så inspirerad att jag var tvungen att gå tillbaka till presscenter och skriva av mig en recension. Den har inte blivit publicerad än, men det kommer!

Idag ser jag fram emot ett norskt band - Bendik, som gör atmosfärisk, alternativ pop på norska. Det känns som ett typiskt band jag aldrig skulle ha upptäckt om det inte vore för Roskildefestivalen. Det är alldeles för sällan man hör band som sjunger på norska/danska/isländska och så vidare i Sverige. Jag tycker musiken får en djupare dimension när man sjunger på sitt hemspråk, även om jag inte förstår norska, som i det här fallet, helt flytande. Men det låter fint!

Nu måste jag ut och röra på mig så jag får upp värmen. Tjingeling!

Visa alla artiklar av Camilla Svedén (152 st)

A-Ö

2014

2013

2012

2011

2010