Musicstage.se

Roskildedagboken 2013 - 3. Dan före dopparedan

roskilde 2013 balong

Det är "dan före dopparedan". Jag börjar känna mig sliten. Håret är flottigt och ligger som "en äpplagröd på huvet" som min gamla scoutledare brukade säga. Detta måste innebära att jag nu är uppvärmd och redo för festivalstarten imorgon.

Jag fick testat min kamera igår när jag kollade på norska Bendik. Givetvis tog batteriet slut mitt under andra låten. Vi får väl se om det blir några bilder publicerade. Det hade varit kul, men jag är ju ändå här för att skriva först och främst.

Jag vaknade för övrigt till de ljuva tonerna av Pink Floyds The Great Gig In The Sky som spelades från den närliggande skateparken. Det var ett underbart uppvaknande och det kändes som passande musik till det stilla duggregn som smattrade mot tältduken.

Idag planerar jag att kolla in danska postpunkbandet The Woken Trees och deras Joy Division-klingande sound med nordisk krydda. Därefter blir det någon sorts fest för pressfolket backstage här. Det kommer bli awsome! Men imorrn gäller det! Håll utkik på hemsidan efter recensioner och foton. Vi kommer bevaka löpande från festivalen då.

Go Festival!

Visa alla artiklar av Camilla Svedén (152 st)

A-Ö

2014

2013

2012

2011

2010