Musicstage.se

Roskildedagboken 2013 – 4. That orange feeling

roskilde 2013 int presscenter

I skrivande stund är det tre timmar tills området öppnar. Det känns i luften. Det är elektriskt. En spänd förväntan. Funktionärer springer hit och dit och man vågar knappt gå igenom gaterna för man känner att man är i vägen. Inne på Presscenter är det nästan fullsatt. Alla har vi förberedelser att göra och givetvis ligger internet nere. Förhoppningsvis är det igång snart igen så jag kan publicera detta inlägg.

Fotot ovan är från International Press Village. Så mysigt har vi det där! Igår var det lite förfest för alla internationella journalister med tillfälle att mingla och nätverka. Det var riktigt trevligt! Det bjöds på livemusik av Ice Cream Cathedral och Schultz & Forever. Tuborg sponsrade med öl givetvis. Danmark alltså. Här bjuds det på öl överallt. Som funktionär kan man köpa öl backstage för rabatterat pris. Sverige och Danmark är verkligen så lika, men ändå så himla olika.

Jonathan Schultz satt för övrigt precis framför mig. Jag måste erkänna att jag blev lite "starstruck" av den här tonåringen. Jag ville så gärna prata med honom. Han hade säkert uppskattat det, men blyg som jag är så satt jag bara där och stirrade på honom istället. Jahopp, den chansen lär jag säkert inte få igen. Nu är han ju på god väg att bli en stor stjärna, men vi får väl se vad framtiden utvisar.

Visa alla artiklar av Camilla Svedén (152 st)

A-Ö

2014

2013

2012

2011

2010

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 1st)