Hur laddad är du inför finalen?
– Jag känner mig otroligt laddad! Jag tycker det är jävligt skönt att vara med under den här veckan och jag ska försöka ha det så kul som möjligt. Resultatmässigt så får vi se vad som händer på lördag. Det kan nog bli väldigt, väldigt spännande!

Hur rankar du den här låten bland dina tidigare Melodifestivalbidrag?
– Det är så svårt… De två låtarna jag haft tidigare i final måste jag ju ranka högt eftersom de kommit så pass högt. Om man tittar i lite annat ljus och om man backar bandet till det som hände -08 så rankar jag att jag är med, att jag gjort den här låten där det bara är jag, rätt högt. Just nu får den ligga på topplistans förstaplats!

Är det lite av en bonus att bara ha gått till final?
– För mig är det det. Jag kände att det var lite mission accomplished när jag tog mig vidare från deltävlingen i Sandviken. Det här blir en bra början på det som komma skall!

Kommer vi få se några ändringar i ditt nummer?
– Det är väl lite smågrejer. Det är inte så att jag kommer slänga in ett band eller ett silverregn eller nåt sådant. Det är smågrejer som man har tittat igenom. Sedan vi gjorde det här i Sandviken så har man ju gjort låten ett antal gånger, man har låten mer i kroppen. Det tror jag kommer att kännas när man gör den här i Globen. Sen gillar jag det här sammanhanget, jag älskar att vara i den här lokalen!

Vad säger du om dina konkurrenter?
– Om man tittar på startfältet så tycker jag det är väldigt jämt, mycket bra låtar. Sedan kan man ju spekulera i om folk tröttnar på ballader, om det öppnar upp för de som är lite mer upptempo. Det kommer att bli grymt spännande och lika hemskt att sitta i Green Room efteråt.

Ett ögonblick Pernilla Wahlgren, Melodifestivalen mars 2010.
Ett ögonblick Ola, Melodifestivalen mars 2010.

Pin It on Pinterest

Share This