Bakom oss skymtar vi sångfågeln, priset segraren i Melodifestivalen får motta. Hur gärna skulle du vilja ha den?
– Varför inte? Den är säkert jättefin, men det är kanske inte den man är ute efter när man vinner Melodifestivalen, det skulle i så fall vara att åka till Oslo. Jag har sagt det till alla andra, jag är så nöjd redan. I morgon ska jag bara leverera, förhoppningsvis går det lika bra som ikväll. Det är helt upp till folket sedan!

Du ställer dig i en dusch i slutet av ditt nummer, hur kallt är vattnet?
– Det vet inte jag. Det blir kallt på grund av att man själv är så varm. Det är som att gå in i en dusch när man badat bubbelbad, det behöver inte vara så kallt vatten men det blir kallt för att man är så varm.

Är det inte svårt att fortsätta numret när vattnet strilar och det blir kallt?

– Absolut inte! Idag är jag så glad för att vattnet kom exakt i rätt tajming. Vilket gjorde mig sjukt lugn och jag körde bara hela danssolot och det satt exakt där det skulle.

Känns det skönt med en repetition inför en jublande publik?

– Det känns jättebra. Det var magiskt idag när vi gjorde introt. Jag har aldrig varit i Globen innan och uppträtt och det är absolut det största jag gjort i mitt liv.

Du har blivit något av en flickfavorit, hur är det?
– De är helt fantastiska de som står och jublar tycker jag. I morgon vill jag bara betala tillbaka genom att göra ett riktigt bra nummer. För att det förtjänar alla de som står och stöttar mig. Det är de som får mig att göra det med sådan energi. Det är inget lätt nummer att genomföra!

Ett ögonblick Anna Bergendahl, Melodifestivalen mars 2010.
Ett ögonblick Jessica Andersson, Melodifestivalen mars 2010.

Pin It on Pinterest

Share This