Det måste nästan kännas lite overkligt?
– Ja, det är ju en märklig mängd björnar som ansamlats hemma. Det är underbart. Det är så roligt att få med sig folk på sina plattor, att de lyssnat på det och uppskattat skivorna. För mig är det de finaste musikaliska pris man kan få. Att någon har lyssnat och tyckt om det, det är vad det handlar om.

Nu har du ju vunnit ganska många priser. Det är både Rockbjörnar, Grammisar och P3 Guld. Har du ett helt prisrum nu?
– Det är ett rum med ett skrivbord i. Där har jag fått ställa grejerna för att det går inte att breda ut sig, det skulle bli obehagligt för dem andra man bor ihop med. Jag står där ibland och tittar på sakerna och begrundar att det gått så bra. Det är en overklig känsla.

Vad händer nu?
– Det händer ingenting. Nu är det liksom klart för mig. Jag gör tre spelningar till, det är det sista jag gör på jag vet inte hur länge. Sen får vi se vad som händer.

Peppar ett sådant här pris?
– Ja, det gör det verkligen. Det är som en trampolin nästan, det ger en ett litet självförtroende. Man gör det med lite mer mod i bröstet nästa gång.

Tack så mycket och grattis!
– Tack!

Ett ögonblick Veronica Maggio, Rockbjörnen Live augusti 2011
Ett ögonblick Björn Dixgård från Mando Diao och Patric Hammar samt Ronny Mattsson från Peace & Love, Rockbjörnen Live augusti 2011

Pin It on Pinterest

Share This