Du har berättat att dina barn är väldigt förtjusta i Melodifestivalen. Hur stolta är de nu äver sin mamma?
– De är jätteglada! Jag frågade dem faktiskt, för de brukar ge väldigt ärliga svar, vilka låtar de tyckte var bäst och då sa de att det var mammas låt och så var det Danny i vitt. Sen frågade jag min yngsta och då sa hon ”Mamma, Eric Saade var inte där”. Så man vet vart man står!

Blev du förvånad över att du gick direkt till finalen?
– Ja verkligen! Jag har sett det här som lite av ett studiebesök i rymdskeppet här. Det har faktiskt varit en väldigt omtumlande resa, mycket mer än vad man trodde att det skulle vara. Glädjen över att få göra det här igen i Globen var enormt stor, jag blev verkligen överväldigad. Det är en bekräftelse på att publiken finns där…

Vad händer efter det här då? Är det en platta på gång eller hur ser framtidsplanerna ut?
– Jag har skissat mig fram lite i livet. Jag har spelat in lite musik, jag har en egen studio så jag sitter där och grejar. Det blir till att fortsätta spela in. Jag skrev faktiskt en låt i Malmö faktiskt, samma dag som min deltävling var. Jag tänkte att om jag åker ut så har jag i alla fall skrivit en låt och det känns ju kreativt! Jag hade tänkt göra ungefär tre spelningar i sommar men det blev ju betydligt fler än så, så jag ska ut på turné och få träffa mitt band igen och det ska bli jättekul.

Lycka till!
– Tack så hemskt mycket!

Ett ögonblick Danny Saucedo, Melodifestivalen mars 2012
Ett ögonblick David Lindgren, Melodifestivalen mars 2012

Pin It on Pinterest

Share This