Hur är dagsformen?
– Jag har inte hunnit testa riktigt, jag har inte repat ännu men det känns bra. Jag är jätteladdad, pigg och glad och kry. Det känns bra helt enkelt, jag är så glad över att vara här!

Hur rädd är man för att man ska åka på en förkylning så här inför finalen?
– Jag försöker att inte tänka så mycket på det, man får inte bli hypokondriker och gå rädd och vara rädd för nånting. Jag äter vitaminer och sover bra, gör allt som man kan göra sen är det fokus på allt annat.

Hur har uppladdningen sett ut?
– Det har inte varit så jättemycket repetitioner, jag har ju ingen jätteavancerad koreografi. Det har blivit mer den mentala biten, att förbereda sig mentalt inför tävlingsmomentet med allt vad det innebär. Först och främst har jag suttit i studion nästan 90 procent av tiden och jobbat på mitt kommande album så jag har haft massa annat att tänka på.

Hur håller du nerverna under kontroll innan du ska gå upp på scenen? Eller är du så pass rutinerad att du inte blir nervös längre?
– Nej jag blir nervös! Jag försöker någonstans bara pusta ut, andas och tänka att jag ska förmedla en känsla. Samtidigt vill jag hinna njuta också. Det går så himla snabbt, tre minuter! Jag kan inte göra mer än mitt bästa, det är bara att köra järnet och hoppas på att det går bra.

Lycka till!
– Tack!

Ett ögonblick Ulrik Munther, Melodifestivalen mars 2012
Ett ögonblick Oh My!, februari 2012

Pin It on Pinterest

Share This