Härligt att få se dig i den här rollen!
– Ja, det blir spännande. Äntligen slipper man höra mig sjunga! De som tycker att jag haft för korta mellansnack kan nu glädja sig åt ett framträdande med mig där jag inte alls kommer sjunga. Jo, jag kommer kanske sjunga lite grann faktiskt. Det blir i alla fall övervägande mest prat!

Du har hunnit tänka på det här ett bra tag förstår jag det som?
– Jag har alltid velat någon gång leda en gala och vara med och producera en gala. Sen får vi se om det i slutändan blir så mycket av mina idéer som kommer med i det här. Jag skriver det här tillsammans med Andres Lokko och Andres är en otroligt smart och rolig person som har en väldigt god smak. Om jag är smart och rolig vet jag inte men jag vet att jag inte är särskilt intresserad av god smak. Jag tycker det är ganska roligt med saker som anses vara dålig smak. The Ark har alltid laborerat med inslag som operett och schlager. Mitt bidrag till den här världen, när jag nu kliver in den här lite coola och prestigefyllda musikvärlden är väl att jag vill dra in en känsla av operett och revy i detta. Vi får se om jag lyckas med det!

När det kommer till det som du ska ha på dig är det designern Bea Szenfeld som kommer styra och ställa. Kommer du kunna släppa kontrollen?
– När det är Bea som håller i det känner jag att jag kan släppa all kontroll!

Det känns som att ni skulle kunna matcha varandra ganska bra?
– Jag är ett stort fan av Bea och det hon gör. Jag tyckte att det hon gjorde förra året till Eva Dahlgren var helt fantastiskt, bland det coolaste jag sett. Men jag kan säga att det är ingenting mot de skisser jag sett! Jag fattar inte varför vi inte jobbat tillsammans tidigare!

Lycka till!
– Tack!

Ett ögonblick Den Svenska Björnstammen januari 2012
Ett ögonblick Deportees december 2011

Pin It on Pinterest

Share This