Du släppte en ny skiva i veckan!
– Ja, i måndags! Jätteroligt! Fantastiskt kul!

Hur låter det nya materialet?
– Jag tycker ju om hela utvecklingsgrejen, jag tänker inte så mycket på att jag måste återupprepa mig själv. Det blev en speciell höst för min del och jag kände mig väldigt kreativ, så det är något som är inspelat väldigt fort, men det känns inte slarvigt för det. Det intressanta är att den första låten jag skrev till skivan var Keep On Walking, så om man lyssnar på skivan får man hela berättelsen. Jag hoppas att folk ska lyssna på det och det verkar som att de gör det! Det är jättespännande och folk verkar vara intresserade.

Du var med i den första deltävlingen, har folk hunnit glömma bort dig?
– Det intressanta är att de inte har det! Det är ett väldigt tryck och det är väldigt spännande. Jag står ju bland väldiga favoriter här och det är också spännande. Jag är själv nyfiken på hur det ska gå.

Du lyssnar inte så mycket på musik själv har jag förstått?
– Jag gör det stundtals. Man blir påverkad av att lyssna på musik och det vill jag inte bli. Oftast är inte jag så intresserad av musik…

Jag har sett dig live ett par gånger och jag slås alltid av att du verkar trivas så fruktansvärt bra på scenen, gör du det?
– I 24 år har jag stått på scenen och det är ju en ganska lång tid så nu har man väl hittat ett ganska bra lugn i det. Jag trivs faktiskt mer och mer! Det är en väldigt konstig grej att stå på scenen men nu börjar jag hitta ett lugn i mig själv och i att stå på scenen.

Hur känner du inför Melodifestivalen och direktsändningar och allt det?
– Helt lugnt. Jag tycker det är kul med direktsändning och jag har slutat vara rädd, vad ska kunna hända? Det är nästan bara roligt om nåt skulle gå fel så det blir lite mänskligt!

 

 

Ett ögonblick Timoteij, Melodifestivalen mars 2010.
Ett ögonblick Pernilla Wahlgren, Melodifestivalen mars 2010.

Pin It on Pinterest

Share This