Hur är känslan nu när du sitter här i Globen?
– Det känns bra! Jag har faktiskt aldrig varit i Globen innan så det är väldigt fint.
Stort?
– Ja, fast jag är å andra sidan är jag van vid Ullevi! Inte för att jag får spela där tyvärr men jag har ju varit där i alla fall.

Är du nervös för att ställa dig inför en fullsatt arena på lördag?
– Inte just nu men jag kommer definitivt vara det när det gäller. Det gäller att hålla nerverna i styr. Jag tror inte att jag kommer vara så speciellt mycket mer nervös än vad jag var i Scandinavium. Det är lite samma grej. Förhoppningsvis kan man göra det bättre bara!

Ser uppladdningen annorlunda ut inför det här än för en vanlig spelning?
– Ja, det gör det väl… Det här är ju lite av ”once in a lifetime” på nåt sätt så allting är lite viktigare.

Skulle du bli besviken om du skulle komma sist?
– Nej, det skulle jag inte bli. Eller jag skulle bli besviken om jag känner att jag kunde gjort något bättre. Har jag gjort allt jag kan och ändå kommer sist så kan jag inte göra så mycket mer. Jag har ju inte förlorat någonting på att komma hit, för mig att gå till final direkt det är good enough!

Du har ju hunnit fylla 18 sen du tävlade i din delfinal, betyder det att du kommer passa på och fira ordentligt på efterfesten på lördag?
– Jag kommer säkert ta nån öl, man är ju trots allt 18 nu! Det beror lite på hur det går men det blir nog ingen galen fest så där utan det blir nog att ta det lite soft ändå.

Lycka till!
– Tack!

Ett ögonblick Dead by April, Melodifestivalen mars 2012
Ett ögonblick Molly Sandén, Melodifestivalen mars 2012

Pin It on Pinterest

Share This