Final i år igen…
– Ja. Sjukt och skönt och galet att vara här i denna stora lokal.

Förra året var det Globen, nu är det Friends Arena. Kan du jämföra lite?
– Det är ju sjukt mycket större här och det är ju bara häftigt för mig som artist att få uppträda här för så mycket människor. Backstage-utrymmet är så stort att det är svårt att hitta överallt här. Sen är logerna inte jättebra här, de var bättre i Globen. Annars så är det bara kul att få vara här och få prova det. För det kommer jag nog inte få göra så många gånger, uppträda på Friends Arena.

Du gick ju vidare från den första delfinalen. Hur har uppladdningen sett ut sedan dess?
– Jag har släppt det ett par veckor, kollat på de andra på lördagarna. Sen har jag jobbat mycket med skivan och varit runt och giggat. Det är egentligen bara de senaste tre dagarna som jag har börjat fokusera på det här igen. För jag tror att går man och tänker på det här hela tiden då blir man mentalt knäpp.

Hur blir numret då, blir det några ändringar?
– Lite småpill har vi gjort. Ändrat lite i kläderna hos dansarna, ändrat lite kameravinklar, ändrat lite i dansbreaket…

Vad tycker du om dina konkurrenter då?
– Det är sjukt jämnt och mycket, mycket bra låtar. Jag är rätt ödmjuk inför det och känna att det kan hända vad som helst. Helt ärligt njuta lite av att jag inte är förhandstippad längre, utan njuta av att vara underdog igen och bara påminna folk om vad jag gör och varför de röstade mig direkt till final.

Tack och lycka till!
– Tack, tack!

 

 

Ett ögonblick State of Drama inför finalen i Melodifestivalen 2013
Ett ögonblick Anton Ewald inför finalen i Melodifestivalen 2013

Pin It on Pinterest

Share This