Du börjar kunna det här, tredje veckan i rad!
– Ja, nu sitter det som en smäck! Nu är det inga orosmoment kvar, sången sitter perfekt tycker jag. Jag går ut med en sån otrolig glädje och tacksamhet för att få vara här och jag tror det kommer synas.

Har du hunnit landa och ladda om någonting?
– Nä, jag är i bubblan. Jag käkade en pizza när vi kom hem från Karlstad sen var det på det igen!

Är det bra att gå till final via Andra Chansen?
– Jag tror att jag kom till Andra Chansen av en anledning. Det var för det första för att jag inte var så bra i min deltävling, jag var väldigt nervös men nu är jag extremt säker och fått sånt hopp om att jag tror vi kan ta det här imorgon. Jag tror verkligen det för jag känner att jag har den bästa låten och nu handlar det bara om att övertyga i känslan och i sången att jag verkligen kan det här. Så att de fattar att det här kan representera Sverige i Eurovision.

Vad händer sen, efter Melodifestivalen? Tomhet?
– Det blir ingen tomhet! Jag har jobbat på en platta nu i ett och ett halvt år som jag skrivit själv, så det ska bli väldigt spännande att se hur folk tar emot den.
Hur låter det jämför med det vi får höra här i You?
– Det är arenarock/pop med soulinfluenser – för att jag gillar att waila, no shit! Soulen står min röst för, musiken är arenarock/pop. Det finns inte så mycket av det i Sverige så jag tycker det är extremt skönt att få ta fram det ännu mer.

Lycka till!
– Tack så mycket!

Ett ögonblick Ulrik Munther inför finalen i Melodifestivalen 2013
Ett ögonblick Ralf Gyllenhammar inför finalen i Melodifestivalen 2013

Pin It on Pinterest

Share This