Hur känns det här då?
– Sjukt… Det känns hissnande, sexigt och spektakulärt säger sångaren Emil Gullhamn samtidigt som resten av bandet brister ut i skratt. Det känns megastort verkligen, att vi sitter här igen. Igår var vi här för första gången men när man kollar upp här, de som sitter högst upp… Det är sjukt!
– Ser de ens scenen? funderar Rickard Olausson.
– Nä, det sitter ingen där! menar Sebastian Hallifax.
– Men sen alltså! fortsätter Rikard.

Ni släppte ju er debutplatta igår – det är ju nästan lika stort som en final i Melodifestivalen?
– Vi firade med champagne igår, berättar Emil. Det är ju det som är lite jobbigt, man glömmer av det lite fast det ändå är det största… Det är ju vårt barn vi släpper ut i världen.
– Det är tre års slit, säger Rickard.
– Ja det är verkligen tre års arbete, fortsätter Emil. Det är stort som fasen! Det är svårt att ta in både Melodifestivalen och att ha släppt platta.

För en månad sen visste i princip ingen i Sverige vilka ni var, nu spelar ni för miljonpublik. Hur har omställningen varit?
– Det är det som är så sjukt, om man kollar vår Facebook-sida så har vi ökat med 10 000 ”likes” under de här veckorna, berättar Emil. Man får skriva autografer, det är en helt annan värld! Det är vad vi drömt om och vi njuter av det och försöker svara på så mycket mail som vi bara kan!

Hur ser uppladdningen ut nu fram tills på lördag?
– Vi ska ha roligt, vi ska ha kul varje dag, säger Emil och tittar sig omkring på sina bandkamrater som alla nickar instämmande.

Stort lycka till!
– Tackar! säger de alla i kör.

 

Ett ögonblick YOHIO inför finalen i Melodifestivalen 2013
Ett ögonblick David Lindgren inför finalen i Melodifestivalen 2013

Pin It on Pinterest

Share This