Hur mår du?
– Jag mår bra!

Är du laddad?
– Ja självklart. Det ska bli mäktigt att spela här, inte bara för själva tävlingen skull utan bara för spelningen inför så här mycket människor. Det är det man blir taggad för.

Jag såg en bild från en skivsignering du gjorde uppe i Sundsvall tidigare i veckan, det börjar komma mycket folk nu.
– Ja, jag slog rekord där. Det var mäktigt. Det var första gången jag gjorde en sån grej, att det kom så himla mycket folk just i min hemstad, det trodde jag aldrig. Det var fullsmockat! Jag hade åtta vakter och fem poliser där som skyddade mig och hjälpte till för att det var så mycket folk. Det var sjukt!

Känner du av något favorittryck?
– Klart man känner av det men jag försöker att inte tänka på det så mycket. I slutändan är det ändå svenska folket röster som bestämmer, så det där spelar egentligen ingen roll hur folk spekulerar.

Du är stor i Japan, du börjar bli stor i Sverige. Blir nästa steg stor i Europa?
– Vi får väl hoppas det. Jag vill ju ut på världsnivå på något sätt. Blir det inte genom det här medlet så kommer jag försöka på andra sätt. Jag vill ut i Europa, det vill jag.

Ditt band, Seremedy, det finns kvar…?
– Ja, vi finns kvar! Vi har inte varit så aktiva utåt under de här månaderna för att jag har haft så mycket med mitt soloprojekt men det kommer fler saker med Seremedy.

Stort lycka till på lördag!
– Tack så mycket!

Ett ögonblick Ravaillacz inför finalen i Melodifestivalen 2013
Ett ögonblick State of Drama inför finalen i Melodifestivalen 2013

Pin It on Pinterest

Share This