Musicstage.se

Jobba hos oss

Musicstage.se behöver mer personal.

Vi söker alltid bra skribenter och fotografer till Musicstage.se.
Låter det intressant? Älskar du musik? Kan du tänka dig att gå på minst en konsert i månaden/recensera en skiva varje månad?

Är du sugen på att följa dina gamla musikhjältar, men även upptäcka ny musik? Då letar vi efter dig.

Ingen ersättning finns, men du får möjlighet att gå på konserter/festivaler gratis! Du äger dessutom dina bilder/texter och det blir en bra merit att kunna skriva i din cv. Känner du att detta är något för dig? Tveka inte utan skicka in din ansökan bums!

OBS: ansökningar utan bilder/text kommer inte följas upp.

Vill du jobba som skribent? Reservoarpenna
Vill du recensera både konserter och skivor? Är du minst 18 år? Är du bra på att uttrycka dig på svenska? Har du tillgång till bärbar dator och gärna till mobilt bredband?

Tveka inte, skicka in två valfria skivrecensioner till tilla [at] musicstage.se. Berätta även lite om dig själv, din ålder och vilken stad du bor i.


Vill du jobba som fotograf? Nikon D80 svartvit
Älskar du att fotografera konserter och har du en digital systemkamera samt minst ett ljusstarkt objektiv (ett ljusstarkt objektiv har max 2.8 som största bländare) Är du minst 18 år? Har du tillgång till bärbar dator och gärna till mobilt bredband? Behärskar du grunderna i bildredigering?

Skicka dina 5-10 bästa bilder till marisol [at] musicstage.se eller skicka en länk till bilderna. Berätta lite om dig själv, din ålder och vilken stad du bor i. Skriv även några rader om din kamerautrustning.


Hoppas vi hör av dig!

Visa alla artiklar av Redaktionen (231 st)

A-Ö

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)