Anna är aktuell med en skiva där hon tolkar Johnny Cash, och en succéturné tillsammans med Andreas Nordell och Pecka Hammarstedt. Den började tillsammans lite försiktigt spela några Cash-sånger hemma i köket, vilket i sin tur ledde till ett par lågmälda konserter. De första spelningarna blev så lyckade att projektet växte till att involvera körer i olika delar av landet och även till att spela in musiken på skiva. I mars släpptes albumet, och under 2013 turnerar trion med sångerna.

– Att dra igång ett projekt med låtar av och med en legend som Johnny Cash kan säkert tyckas som ett självmordsprojekt i en del öron. Jag är benägen att hålla med. Ändå är det ibland så att man måste följa ingivelser och lust som poppar upp och plötsligt driver på och dessutom om man får den möjligheten. Det här är ett sådant tillfälle, säger Anna Stadling.

Två priser väntar på er, ena är en signerad Stadling Cash Lp. Den andra är singerad Stadling Cash CD + en tygkasse. Svara rätt på följande fråga för att ha chansen att vinna en av priserna:

Var är Anna Stadling uppvuxen?
Klicka här för att skicka in ditt svar.  
Tävlingen gäller fram tills lucka tretton öppnas. Tänk på att skicka med din adress!

Lyssna på Anna Stadling på Spotify här.

Julkalendern - Lucka 3
Julkalendern - Lucka 1

Pin It on Pinterest

Share This