Musicstage.se

Julkalendern - lucka 10

Jul i folkton
Lucka nummer tio, presenteras av MTA Production som arrangerar Jul i folkton som turnerar runt i Sverige just nu. Det är vackert, finstämt och ändå fartfyllt. Det är folkmusik blandat med nytänkande.

Två personer vinner två skivor var. Det rör sig om var sitt ex av Jul i folkton, studioalbumet från 2005, med Louise Hoffsten, Sofia Karlsson och Rebecka Törnqvist med flera.  Några av låtarna är: Gläns över sjö och strand, Så mörk är natten i midvintertid och Jul, jul, strålande jul.

Dessutom vinner de var sitt ex av Jul i folkton Live, inspelad 2008 under fjolårets turné. Där medverkar bland andra Ale Möller, Sofia Karlsson, Lena Willemark och Lisa Rydberg. Några av låtarna är: Stilla Natt, Ser du stjärnan i det blå, Det är en ros utsprungen och Det lyser en stjärna.

Med andra ord finns här allt du behöver för att komma i julstämning!

Dagens fråga: I vilken stad fotograferade Musicstage Jul i folkton?

För att vinna ett av dagens två skivpaket, maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med svaret på frågan så drar vi två vinnare. Tävlingen gäller fram tills lucka elva öppnas. (Glöm inte skicka med din adress.)

Visa alla artiklar av Redaktionen (231 st)

A-Ö

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008