Musicstage.se

Julkalendern - Lucka 15

mta logga
Bakom dagens lucka finner vi var sitt festivalpass till härliga Stockholm Folk Festival 2014, för två vinnare. Våra vänner på MTA production presenterar luckan.

MTA Production AB är ett produktionsbolag som specialiserat sig på att skapa, producera och boka turnéer och genomföra konserter. Hilda Sandgren startade företaget år 2000 efter flera års arbete inom musik- och teaterindustrin.  ”Jag inspirerades till att arbeta med helheten; att både skapa det konstnärliga innehållet, arbeta med marknadsföring och att skapa min egen företagskultur.”

Företaget växte till ett kreativt bokningsbolag som kunde arbeta med allt som behövdes för att lyckas tillsammans med konstnären. MTA Production har utvecklat den bästa förutsättningen för att kunna arbeta med turnéer, marknadsföring och albumlanseringar. Idag arbetar MTA Production exklusivt med ett 70-tal artister och koncept. Viljan att alltid leverera kvalitet, oavsett vem man samarbetar med har gjort att företaget byggt nära relationer med både artister och arrangörer

Stockholm Folk Festival arrangeras av Hilda tillsammans med Tomas Ledin. 
För att ha chansen att vinna ska du berätta för oss vad Tomas Ledins nya skiva heter?

Tävlingen gäller fram tills lucka sexton öppnas. 

Visa alla artiklar av Tilla Andersson (184 st)

A-Ö

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)