Musicstage.se

Julkalendern - Lucka 21

nomy

Tre dagar kvar och den som presenterar dagens lucka är Nomy. Nomy är ett enmansband och det mesta av hans musik kommer från hans dator. Det är ett sätt som ger konstnären fullständig frihet och maximal kontroll över sina verk.

Han är dock alltid på jakt efter musiker som en dag kan backa upp honom på den stora scenen. Med alla de inbjudningar han fortsätter att ta emot det är inte en fråga om "om" han kommer att ta det sista steget, det är "när".

I låten Time sjunger Nomy "What I give is who I am", en fras som kan tala för sig själv. Alla Nomys låtar bygger på känslor. Detta är vad som gör det förståeligt hur låtarna kan gå från en lättsam ballad till hårdmetall - musiken följer inte de generiska standarder, men följer Nomys tankar och känslor. Han har dock ett speciellt sound, ett som alltid går att känna igen som hans egen.

Enligt hans egen sägning vill Nomy skapa musik som folk vill ha - musik att nynna med till när du viker tvätt. Utöver det går musiken alltid igenom det som är Nomy och slutresultatet är alltid högst personligt.

Ett skivkontrakt har varit en dröm men med hjälp av internet har Nomy nått sitt mål - att nå till sina fans - som växer stadigt

Det som står på spel är två singerade exemplar av hans skiva Free fallFör att ha chans att vinna ska du skicka in rätt svar på dagens fråga:

Vad heter Nomy på riktigt?

Tävlingen gäller fram tills lucka 22 öppnas. Tänk på att skicka med din adress!

Lyssna på Nomy på Spotify här

 

 

Visa alla artiklar av Tilla Andersson (184 st)

A-Ö

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)