Musicstage.se

Julkalendern - Lucka 22

pernilla

Så har vi kommit fram till dan före dan före dopparedagen! Pernilla Andersson presenterar priserna i dagens lucka, det som står på spel är två fina skivpaket.

Respekten för Pernilla Andersson har vunnits för hennes insatser som producent, musiker, skivbolagsägare, musikförlagsentreprenör och inte minst som förkämpe för våra kuster och fiskevatten.

Pernilla är även aktuell i en succéshow på Stadsteatern i Uppsala i vår. Världens bästa låtar, fantastiska kostymer och högt flygande skådespelare tar plats på scenen när den danska föreställningen Come Together äntligen kommer till Sverige.

En unik show där John Lennon och Paul McCartneys låtskatt kommer till liv i nya, oväntade versioner. Låtar som influerat och inspirerat generationer. Come Together är ett visuellt fyrverkeri – en korsning av konsert och show med inslag av luftfärder och akrobatik. 

Pernilla blev brett känd efter medverkan i Melodifestivalen 2011 med låten ”Desperados”. Bidraget nådde visserligen ”bara” tävlingsmomentet ”Andra chansen”. Men all expertis var överens om att Pernilla var en av det årets vinnare karriärmässigt. Något som underströks av 90 spelningar under året som följde. Slutskedet av maratonturnén fångades på livealbumet Tre och en flygel.

För att ha en chans att vinna behöver du svara på frågan: Vad heter Pernillas skivbolag?

En vinnare får ett paket med en signerad live LP Tre och en flygel samt signerad CD Det är en spricka i allt det är så ljuset kommer in vol 1.
En vinner live LP'n Tre och en flygel 

Tävlingen gäller fram tills lucka 23 öppnas. Tänk på att skicka med din adress!

Lyssna på Pernilla Andersson på Spotify här

Visa alla artiklar av Tilla Andersson (184 st)

A-Ö

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 1st)