Musicstage.se

Julkalendern - Lucka 8

Lolinn-Music-Management-Logotype-FINAL-Utan-raster

Lucka nr åtta presenteras av vännerna Lolinn Music Management.

Med ett stort musikintresse och en kreativ ådra hjälper Lolinn Music Management kreativa satsningar, artistkarriärer och andra projekt i musikbranschen att skapa goda förutsättningar att nå dit visionen pekar. Det gör de genom att kombinera gedigen erfarenhet inom ekonomistyrning, analys och ledarskap med kunskaper inom music business. De har modellen och hjälper till hela vägen från kreativ vision till målet.

 

De hjälper till med allt i från...
• ... att gå från idé till handling med tydliga mätbara mål och handlingsplaner
• ... till att mäta effekten av musikaliska satsningar
• ... till att tänka affärsmässigt utifrån kreativa visioner
• … till att få kontroll på kostnader och intäkter före, under och efter en kreativ satsningAllt som har med affärstänk och analys att göra. Stort som smått. De hjälper dig med vägen mot dina mål.

För att ha chansen att vinna en goodiebag med bland annat presentkort på Ticnet samt en skiva av Adée - den aktuella hiphop/rap/soulartisten som i år skördat stora framgångar med låten Woman behöver du svara rätt på följande fråga:

Hur stor andel av den svenska musikbranschens intäkter 2013 stod konsertintäkter för, enligt Musiksveriges rapport som släpptes nyligen?

Tävla med Musicstage.se och glöm inte att uppge namn och adress. Luckan är öppen fram tills lucka 9 öppnas. OBS: Tävlingen är avslutad. 

Lycka till!

Visa alla artiklar av Tilla Andersson (184 st)

A-Ö

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 1st)