Musicstage.se

Julkalendern - Lucka 23

triada

 

Dagens lucka presenteras av våra vänner på Triada Communication. De har sin bas i Sverige, med huvudkontor i Stockholm . De har under sina år i branschen byggt upp en kompetens och ett nätverk som gör det möjligt för dem att erbjuda alltifrån enskilda punktinsatser till omfattande helhetslösningar, både i Sverige och utomlands. 

  •   promotion

I en värld där mycket handlar om att synas och uppmärksammas så arbetar de med redaktionell promotion gentemot periodisk skrift, dagspress, radio, TV och digitala medier.

  •   marketing

De analyserar, koordinerar och effektiviserar er marknadsföring för att på bästa sätt finna och nå rätt målgrupp för det specifika ändamålet. De arbetar tillsammans med några av Sveriges mest erkända reklamare och tillsammans med dessa står de för både det kreativa tänket inför och det praktiska utförandet av er kampanj. 

  •   events

De hjälper er med att arrangera showcases och släppfester

  •   konsultation/föreläsningar

Alla behöver ibland tips, råd och någon att bolla idéer och med. De har erfarenheter från möten med enskilda klienter, mindre grupper och större föreläsningar.

 

För att ha chansen att vinna ett fantastiskt paket innehållande en keps + klistermärke från Assblaster, en patch och en skiva från Jesus Chrüsler supercar, en skiva från bandet Alltså, en skiva från Åge Sten Nilsens AMMUNITION, en skiva från Descending Chaos och en skiva från Royal Zapphire ska du svara rätt på följande fråga:

Vad heter bandmedlemmarna i Royal Zapphire?

 

Skicka ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.      

Tävlingen är öppen fram till lucka 24 öppnas. Glöm inte att skriva med namn och adress.

Lycka till!

 

Visa alla artiklar av Tilla Andersson (184 st)

A-Ö

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Vad händer?

Fler bevakningar...  (totalt 5st)