Det är däremot ganska svårt att ta ut de bästa spelningarna, speciellt med tanke på att jag för det mesta endast får se de tre första låtarna, innan det var dags att springa tillbaka till presscentret för att redigera och ladda upp bilderna. Trots detta så har jag försökt mig på att göra en topp-tre-lista, vilken ser ut som följande:
1. Teddybears
2. Röyksopp
3. Babian

Ni kanske undrar hur det kommer sig att jag inte har med vare sig The Hives, bob hund eller MEW (mina personliga favoriter) på listan, men det är helt enkelt så att det är dessa tre band som överraskat mig mest under festivalen.

Visserligen så har jag sett Teddybears tre-fyra gånger tidigare, fast då som Teddybears STHLM. Nu gav de en helt annan typ av show som det bjöds på.

Röyksopp har jag också sett tidigare, med både Karin Dreijer och Robyn som gästartister, men trots att detta saknades den här gången, så är deras show för bra för att inte tas med. Trycket i basen verkligen slog mig i bröstet när jag stod nedanför scenen i diket och försökte få till några relativt hyfsade bilder.

När det gäller Babian, så är de ganska lika bob hund i musiken, men något lugnare när det gäller scenshowen. ”Något lugnare” betyder däremot inte tråkig, eller ens lugn, inte när man jämför med bob hund, så de ärabsolut ett band man måste se om man får chansen!

Hoppas att ni haft det lika kul som jag under festivalen! Det var nämligen allt för mig

 

Musikvideo + download med Satan Takes A Holiday
Slut.

Pin It on Pinterest

Share This