What to do? Inga fotografer i diket på Rammstein (man tackar! Jag vill helst inte dö genom att brinna upp i ett dike i Gbg), men man vill ju fota dem. Ett mer visuellt band och show får man leta efter.
Men så mycket folk! Och jag hade bara min 70-200mm som längst. Så… jag valde att gå i diket och fota The 69 Eyes istället.
En perfekt blandning av Ramones och The Horrors. Tjejerna längst fram hade köat lääänge och de såg helt lyriska ut. Helt klart dagens sötaste publik.69eyespublik269eyes

När jag fotat klart och kollat lite från publiken så tänkte jag att jag kunde fota Rammstein, men tji fick jag. Jag blev styrd hela vägen bort till backstage när jag försökte tränga mig in den främre delen av publiken. Jahapp. Bara att packa ihop och gå hem. Stod dock kvar och kollade resten av spelningen.
Jag har inte sett Rammstein sen de spelade på Roskilde 1998 Jag hade sett dem året innan på Hultsfred och fick lite nog av hypen.
Nu 12 år senare så måste jag erkänna att det här bandet, trots att de kört samma koncept live (eld eld och åter eld) i all evighet, fortfarande håller. Hell, de blir bara bättre och bättre!

En perfekt avslutning för Metaltowns dag 1. Ser mycket fram emot dag 2 med Soulfly (Inte heller sett sen Roskilde 1998) och Bullet for my Valentine.

 

West Coast Riot, Metaltown och Pier Pressure i Göteborg
Nu jävlar är det fest!

Pin It on Pinterest

Share This