Än så länge har Siesta! överträffat mina förväntningar med råge. Förutom ankomstdagens debacle med campingförvirringen har det gått hur smidigt som helst och med artister som verkligen levt upp till förväntningarna.

Nu är det bara en dag kvar, men med bland annat Mustasch, Danko Jones och Röyksopp på schemat känns det som att ”you ain’t seen nothing yet”… Känns bra!

På min promenad hit genom ett tomt festivalområde filosoferade jag lite kring festivaler och växtvärk – det blir gärna lite missar här och var när en festival växer stort år för år, arrangörerna gör förändringar som krävs av den ökande publiken, men det är inte alltid man inser vad en förändring på ett ställe kan orsaka för problem på ett annat ställe.

Playa är som jag tidigare konstaterat en vansinnigt mysig scen nere i en dal, men vad händer där när det regnar? Det blir lite lerigt. Så när jag passerade där nyss höll en traktor på att köra dit lass efter lass med hö (eller halm eller nåt ditåt) för att tackla leran framför kravallstaketet. Handlingskraft gillar vi!

Nu ska jag lyssna in mig lite på dagens begivenheter – Spotify är recensentens bästa vän!

Först ut: Stefan Sundström om några timmar.

Vi hörs,
Stefan

Sista dagen på Siesta!
Hunden Bob...

Pin It on Pinterest

Share This