Igår gick avresan från Stockholm 07:30, och att ta sig ut ur stan tog bara 1h längre än vi räknat med… Något sena framme i Hässleholm slog vi oss ner i pressrummet bara för att upptäcka att internetet strulade en gnutta.

Efter många om och men kom vi i gång och allt material från gårdagen ligger ut nu.

Vi hann även med att spela lite skivor på backstagebaren under kvällen, innan vi drog igång med festivalbevakningarna ordentligt.

Min höjdpunkt var att fota The Hives, jag har bara fotat dem en gång innan, 2008 och såg verkligen fram mot ett nytt försök. Det gick helt okej får jag nog säga.

Trots lite ljudstrul levererade de som vanligt. The Hives är fantastiska på scen. Jag var även en sväng och fotade Den Svenska Björnstammen som även de spelade på största scenen och satte fantastisk fart på publiken och på scenen bjöds det på intressanta skutt, snurrar och allmät studsande. Mycket underhållande att fota och ett himla drag vart det!

Från andra har jag hört att Raised Fist bjöd på bra drag och en hel årsförbrukning av pyro.

Vädret var helt okej, men kallt som tusan så största behållningen var nog ändå att få sova i en säng på natten och inte ett tält. Det är bara att kontstatera att vi inte är några ungdommar längre… =)

Foton finns här

Recensioner finns här

Siesta dag 2
Musicstage.se tävlar ut Roskilde-biljetter!

Pin It on Pinterest

Share This