Sitter på tåget hem mot Stockholm nu efter ett händelserikt Putte i Parken 2011 i Karlskoga.
Det har varit en mysig blandning av skyfall, duggregn, molningt och kvavt samt en del sol som har tittat fram på oss.

Har man inte tränat benen denna veckan så vet jag inte vad, då hela festivalen liksom ligger upp för en jädrans stor kulle och vårt pressrum låg längst ner vid kullens slut.

Så vad har då varit bäst respektive sämst på festivalen? Priset på mat, DYRT! 80kr för en liten tallrik mat och 20kr för en fjantig 33cl läskburk.

Nu till det viktigaste! Banden! Det har varit många bra band som Her Bright Skies, Daniel Adams-Ray och The Wombats. Bästa banden var nog bob hund som alltid är en fröjd att se live, samt ett överraskande Those Dancing Days och Maskinen som höll en storartad spelning. Mest otippade och riktigt schyssta var  gårdagens Amy’s Ashes.

Helt klart vinnare i sämsta-kategorin är Kes$ha vars lättkläddhet inte ens vägde upp för konsertens misslyckande. Inte dåliga, men som jag dock hade större förväntningar på var Manic Street Preachers som jag såg på Hultsfred ’07 och de var riktigt grymma då.

Jaja, hem till el Stockholmo och verkligheten i form av jobb på måndag! Ha en fortsatt trevlig festivalsommar med er, over and out!

Musicstage.se på Hultsfred, Island in the Sun och Tivolirock!
Jag ser slutet...

Pin It on Pinterest

Share This