Det kunde det. 18:40 var vi framme och vägen från parkeringen in till scenen var inte helt kort så jag räknade kallt med att höra sista ackordet och se dem gå av scenen. 

Tack och lov stod de där de skulle och vi hörde Radio Active på vägen in mot området. De hann spela ett helt gäng låtar innan de 18:20-isch tackade för sig och klev av. Jag fick höra personliga favoriten Its Time. Där och då gjordes min torsdag. Jag missade deras Stockholmspelning i våras, hade biljett men låg hemma sjuk så det var ett stort ÄNTLIGEN att få se dem.

Efter deras spelning fanns inte mycket på agendan, så vi strosade område några varv. Åt lite Tex Mex (snålaste tallriken ever! För samma pris som vanligt. Inte ok.) Köpte godisrem och lunkade runt.

Vi stannade till och lyssnade på Two Door Cinema Club, som jag hört talas om, men aldrig lyssnat på. Blev positivt överraskad och de kommer inom kort få ansluta på min Spotify. Det bästa med festivaler är nog ändå att hitta ny musik man gillar!

Vi tog många rundor på området och passerade en del musik, men det var inget direkt som fastnade för mig i övrigt. Största glädjen var ändå att det var uppehåll hela tiden vi var där. Så himla gött!

Visst finns barnsjukdomar som behöver åtgärdas pronto och visst är det glest med folk, men jag håller tummarna för fredag och lördag.

Vi gav upp ganska tidigt och missade där med Phoenix som verkligen hade varit roligt att se, men som man säger: Det är en dag i morgon med….

Nu sitter jag på jobbet och ska jag jobba några timmar innan det är dags att ansluta till de andra ute i leran och spånet ute i Stoxa igen. 

Hultan – Stoxa dag 2
Siesta!festivalen ställer in

Pin It on Pinterest

Share This