Jag fick se Looptroop Rockers iallafall. Deras nya skiva på svenska har jag bara hunnit ge en genomlyssning, men den tilltalar mig redan. Sedan är Looptroop ett band som tilltalar mig live, även om jag sällan lyssnar på dem på skiva. De framförde såklart obligatoriska snattardansen och jag älskar den. Spelningen fick både regn och sol och vädergudarna hade uppenbarligen svårt att bestämma sig. Men de gav oss en regnbåge i allafall.

Några rundor på området hann jag med, middagen blev en Smålandsrulle dagen till ära. Bästa festivalmaten när man tröttnat på fet festivalmat. Fräscht, gott och jag antar den är nyttigt.

Trentemöller gick vi förbi och i mina öron låter det väldigt annorlunda. Det är nog helt enkelt inte musik för mig. Det var inte dåligt och publiken såg nöjd ut, men jag fattade inte riktigt, helt enkelt.

Artic Monkeys blev kvällens nya bekantskap för mig och de imponerade. De hade även största publiken jag sett hittils på festivalen. Musiken var gungvänlig och de blandade lugnare låtar med stökigare låtar och en lagom, charmig nonchalant attityd på scenen.

Där efter tröttnade vi på att frysa och tog bussen hem igen. Största fördelen med festivalen – min säng är bara 1h bort.

Idag är det många band om jag är sugen på att lyssna på, så nu börjar det bli dags att pallra sig mot bussen! Det verkar även bli fint väder hela dagen!

Hultan – Stoxa dag 3
Hultan - Stoxa dag 1

Pin It on Pinterest

Share This