Igår gick det första publika genrepet av stapeln i Skandinavium, Göteborg. Teresa delade med sig av kort information om bidragen här i bloggen igår. Nu tänkte jag dela med mig om mina tankar kring startfältet.

Bidrag 1: Anton Ewald
En charmig och dansant kille som har ett leende att smälta för. Tyvärr är det för mig en omöjlighet att inte jämföra han med sina föregångare, Erik Saade och Danny Saucedo. Även fast låten är fartfylld och bra så riskerar han att hamna i facket ”Been there, done that”.

Bidrag 2: Felicia Olsson
Debutanten har en stark och vacker låt och det känns befriande att det inte är Sanna Nielsen som står där på scenen. Dessvärre har väl balladerna haft begränsad framgång under åren, så dessvärre räcker det nog inte ända fram för Felicia heller. 

Joacim Cans
Jag gillar verkligen Joacim som person men jag försöker och försöker igen att gilla hans bidrag men det går inte. Texten känns lika löjlig som Ulrik Munter-kepsen som han har på huvudet. 

Swedish House Wives
Artistnamnet kan ju reta gallfebern på oss alla, men faktum är att jag tycker denna grupp av erfarna artister gör ett grymt jobb. Swedish House Wives kör på ett säkert mello-kort. 

Erik Segerstedt & Tone Damli
Mjuk och fin duett. Deras röster är båda lika lena som en bebisrumpa och jag tycker det funkar. 

Louise Hoffsten
Texten känns enformig och något intetsägande. Dessvärre tror jag inte Louise behöver boka biljett till finalen i Sthlm. 

Rikard Wolff
Detta bidraget är så vackert att det gör ont långt in i själen. Lätt en låt jag kommer lyssna på om och om igen

Sean Banan
Säga vad man vill om banan-mannen men han får hela arenan att gunga och hans låt sätter sig på huvudet efter första refrängen. Välkommen till Finalen Sean Banan!

Publikt genrep 2
Mellobidragen i Göteborg

Pin It on Pinterest

Share This