Musicstage är på plats i Skandinavium för att följa den tredje delfinalen i Melodifestivalen. Startfältet är lika spritt som i tidigare deltävlingar om inte ännu mer varierat.

Under dagarna som vart har de tävlande övat, övat och övat ännu lite mer och igår stod de inför det första publika genrepet. Inga missöden inträffade, men detta kändes heller inte förväntat då det inte bjuds på några hängande artister i blöjor,brinnande pianon eller dans på trappsteg som förra året. I år kör artisterna på säkrare kort, och därmed blir showen också något mer förutsägbar.

Kvällens artister:

1.Outtrigger 2.Eko 3.Oscar Zia 4.Shirley Clamp 5.State of Drama 6.CajsaStina Åkerström 7.Ace Wilder 8.Dr Alban & Jessica Folcker.

Samtliga artister tycks (i motsats till mig själv) vara lyriska över sina egna framträdanden samtidigt som de höjer sina konkurrenter till skyarna. Den positiva stämningen tycks inte ha några gränser, undra om hela sanningen visas? Vilka tankar gömmer sig egentligen innanför pannbenet på de tävlande?

I eftermiddag publiceras intervjuer med samtliga av kvällens tävlande. Håll utkik efter det! Sen blir det självklart mer bloggande när tävlingen närmar sig. 

Iväg och köp popcorn nu!!

Trångt i pressrummet!
Musicstage.se samarbetar med Sónar Stockholm

Pin It on Pinterest

Share This