Åkte iväg hyfsat tidigt från Stockholm och allt gick bra ända tills jag lämnade stationen i Göteborg då jag upptäckte att jag glömt min jacka på tåget. Gick till SJ:s kundservice där det inte inkommit någon jacka och tåget hade åkt igen. Eftersom jag redan var sen tog jag taxi till hotellet där jag slängde av lite grejer och sen taxi tillbaka till stationen igen för att kolla om det fanns några nyheter angående jackan.

Dåligt med det. Verkar som att den tillslut kommer att hamna på Hittegods i Stockholm vilket iof sig är bra nyheter för mig, förutom att jag bara har en kortärmad skjorta på mig och ingen annan tröja. Funkar bra för tillfället då det är galet varmt i Göteborg, men vid kl 22:30 ikväll när Coldplay spelat klart är det nog lite kyligare temperaturer.

Som tur var fanns det ett H&M i närheten av stationen och ett akutinköp av en luvtröja för 249kr tillsammans med en fet vaniljmilkshake på McD gjorde att saker och ting kändes bra igen.

Som sagt lyckats ta mig till presstältet inne på festivalområdet nu och dags att ladda dator, mobil och inte minst mig själv, med lite vatten. Första akt ut som jag tänkte recensera blir Paolo Nutini som visst är en skotsk sing/songwriter som haft med låtar i både Scrubs och CSI, så ska bli skoj att höra vad denne mannen har att erbjuda.

Glöm inte spana in vår Where the action is 2011-sida där det kommer att dyka upp recensioner löpande under kvällen och såklart fotona här.

Roskilde Festival - uppvärmning
Musicstage.se på Roskilde, WTAI och Peace & Love

Pin It on Pinterest

Share This