SVT2 och Debaser presenterar århundradets bästa musikhändelse i direktsändning från Debaser Medis!

Popcirkus är namnet på SVTs nya storsatsning med fokus på livemusik! Programledare är inga mindre än Kristian Luuk och Per Sinding-Larsen, som tillsammans kommer att direktsända 90 minuter från Debaser Medis varje onsdag med start den 28 januari!

Gäster som framträder på premiärkvällen är skivaktuella A Camp som tar med sig Nicolai Dunger på en låt, Markus Krunegård, som belönades av P3 Guld för Årets Låt ”Jag är en vampyr”, och hyllade nykomlingen Nottee!

Popcirkus kommer att få besök av de just nu absolut största och bästa artisterna och redan nu kan vi avslöja att kommande gäster inkluderar storheter som Sebastien Tellier, Laleh, Jenny Wilson, Anna Ternheim och Hammerfall. Alla gäster kan vi inte avslöja än, men vi kan väl viska lite och säga att om man inte lyckats få biljett till vissa utsålda spelningar är det en god idé att skaffa sig en biljett till Popcirkus!

Debaser Medis öppnar 17.30. Direktsändningen i SVT2 startar 19.30.

PSL vänder plattor innan sändning och efter sändning utlovas kända DJs på dansgolvet! Shout out Louds fixar dansgolvet på första cirkusen.

Köp era biljetter till direktsändningen redan idag via debaser.se, Pet Sounds, Sound Pollution eller Record Hunter. Passa även på att boka bord för middag i restaurangen. Aktuell meny och övrig info hittar ni på debaser.se.

Kommande program:
4 februari gästas av fransosen Sebastien Tellier som lovar att ge oss politik, musik och sexualitet direkt från scenen på Debaser Medis. Helt sprillans ny musik blir det dessutom från skivaktuella Laleh! DJs på dansgolvet blir Moa och Erik från sommarklubben Gérard Depardieu.

11 februari ställer sig Sveriges största popband på scenen. Mando Diao som har befunnit sig i studion med DLK hela vintern och som just nu har en jättehit med låten ”Dance With Somebody”. Inte nog med det! I samma program kommer även Jenny Wilson med ett nytt album. Försmak har vi fått i grymma souldängan ”Wooden Chair”.

18 februari möter mjukt hårt när Grammis-vinnaren Anna Ternheim är gäst tillsammans med ett av Sveriges bästa hårdrocksband, Hammerfall.

Fler datum med massor av gästartister tillkommer i mars.

Välkommen till Sveriges roligaste Cirkus!

Metallica har ställt in söndagens spelning. 2009-03-08
Musicstage gillar Spotify + tävling.

Pin It on Pinterest

Share This