Resan ner från Stockholm var lång. Trippmätaren i bilen tickade över på 53 mil just när vi svängde in till incheckningen och i vår enfald trodde vi att vi var klara då…

Incheckningen gick smidigt, vi parkerade lika smidigt och började sedan den långa promenaden från incheckning/parkering/festivalområde bort till campingen som utlokaliserats på andra sidan en liten skog. Mycket packning (många laddare som ska med nuförtiden) gjorde att när vi väl kom fram till campingen genast frågade en vakt var funktionärscampingen var, för nu ville vi inte gå ett enda steg i onödan!

”Eh, jag tror inte ni vill veta var den ligger…” sade han tvekande och tittade bort längs vägen vi just kommit…

Jodå, funktionärscampingen där vi skulle husera låg precis bakom incheckningen… Men vakterna på Siesta! vet vad ordet service innebär, så han skaffade fram en fyrhjuling med släp som skjutsade oss tillbaka till rätt camping – ord kan inte beskriva vår tacksamhet!

Så nu har vi fått upp våra tält, klarat av den första natten, vissa av oss har köpt mössor inne i stan (det var kallt i natt) och dessutom hämtat upp Esau vid tåget, så nu är vi kompletta och redo för festival!

Håll utkik bland recensioner och foton, för nu har det börjat!

/Stefan, Esau, Karim och Philip

 

Musicstage.se bloggar från Siesta!
Nu börjar sommaren - på riktigt!

Pin It on Pinterest

Share This