Så vad hände onsdag på Peace & Love 2012 egentligen? Många bra band lirade, det är ett som är klart.

Timbuktu, Dropkick Murphys, Rise Against, Simple Plan samt Roxette klarade vi av i föregående blogginlägg.

Vad som egentligen var kvar av kvällen då var helt enkelt Magnus Uggla som körde ett väldigt tråkigt musikpass där jag hade hoppats på klart mer. Kändes som att där saknades energi helt och håller och det var väl egentligen inte förrän hans extranummer kom upp som det överhuvudtaget hände något. Lite tråkigt.

Sista band, eller artist i det här fallet, för kvällen blev Lars Winnerbäck. Hans kompband nuförtiden består ju utav större delen av Hellacopters och det märktes helt klart. Det var en mycket ösigare och lite tyngre Lars Winnerbäck-konsert vi bjöds på men tyvärr tyckte jag att han utnyttjade sitt bands kapacitet lite dåligt. Det kördes en hel del av hans långsammare och vad jag tycker, tråkigare, låtar där han skulle kunnat ha vilket kompband som helst bakom sig.

Överlag en bra dag med många duktiga artister och jag kan inte annat än att se fram emot morgondagens finfina line-up med band som Regina Spektor, Slagsmålsklubben, Mumford & Sons, Den svenska björnstammen och Veronica Maggio för att nämna några av de större.

Mumford & Sons imponerar stort!
Peace & Love 2012 so far

Pin It on Pinterest

Share This