Solsken och vitsippor mötte mig när jag kom fram till Popadelica. Dagen inleddes med att jag kollade in Ansiktet. Det var bättre än vad jag förväntat mig!

Ansiktet Foto: Kristina Osterling

Sedan begav jag mig för att kolla in Nicole Sabouné – som jag också recenserade. Även detta blev en positiv överraskning. På väg från den spelningen sprang jag på Viktor och Jonas från Viktor & The Blood. Träffade dem tidigare i veckan för en intervju så det blev ett glatt återseende. De skvallrade lite om sin kommande spelning innan jag rusade vidare för att titta på Sibille Attar.

Sen var det dags Viktor & The Blood – som även de förärades en recension. Jag är ju löjligt förtjust i detta och jag vill bara ha en fullängdare från dem omedelbums! Efter det följde några andra favoriter; Lorentz & Sakarias. Jag var nöjd med spelningen men alldeles nyss träffade jag på Lorentz som berättade att de själva inte var riktigt nöjda.

Jag passade på att kolla in Propellers som jag varit nyfiken på och efter att ha sett dem live kommer jag absolut hålla ögonen på dem.

Propellers Foto: Simon Kjellin

Sen var det ju det där med återföreningen. The Motorhomes. Tillsammans igen. På hemmaplan. Helt jäkla fantastiskt var det!

Jag hann knappt hämta mig innan det blev dansparty med först Movits! och sedan Discoteka Yugostyle. Jisses vilket drag det varit! Nu ska jag hämta andan lite innan jag springer ner och kollar in Icona Pop innan det är tack och hej från Huskvarna.

Discoteka Yugostyle Foto: Kristina Osterling

Har sagt det förr och säger det igen, Popadelica är en alldeles förträfflig festival! Hoppas vi ses igen nästa år! 

ABBA The Museum/Swedish Music Hall of Fame
Roskilde Road Trip är över för i år

Pin It on Pinterest

Share This