Sista kvällen, skulle ljuga om jag säger att jag inte var sliten redan från start. Fyra dagars festival är förmycket för oss gamla tanter. Men skam den som ger sig!

Oskar Linnros var min första akt att bevaka. På vägen dit hann jag knäppa några bilder på Ulf Lundell med, på långt håll och med fel objektiv, men vad gör man inte när man får feeling? =)

Oskar var det fart på som vanligt och han hade en bra publik framför sig. Nästa anhalt för mig var favoriterna Shout Out Louds på Teaterscenen. När jag såg dem för några veckor sedan på Hultsfred – Stoxa kändes scenen för stor och magin nådde mig inte. Teaterscenen passade dem däremot perfekt och jag befann mig i ett glädjerus de få låtar jag hann se innan jag skulle fota Amanda Jenssens spelning.

Sagt och gjort. Amanda har verkligen lyckats tvätta bort Idolstämpeln och jag som aldrig följt programmet har  väldigt svårt att tänka mig henne i den miljön. Nu är hon en fantastiskt charmig, egen, unik artist tycker jag. Hon har hittat sin nisch och hon gör det jävligt bra. 

Där efter var det bildredigeringsdags innan Scooter skulle kliva på scenen. Jag förstår verkligen inte den bokningen. Jag visste inte ens de var aktiva längre, tills Putte bokade dem. Men alla tycker ju inte samma och det var verkligen ett partysuget folkhav som väntade på honom. Pyro så det stod härliga till fick vi med och det var inte bara en gång jag höll på att krypa ur skinnet när det small till framför mig i diket kan jag säga. Och varmt blev det med. Och publiken älskade det. 

I andras ögon sett verkar Putte bjudit på en fantastik avslutning. Jag nöjer mig med att säga att det var en bra och fin festival och jag besöker gärna Putte i Karlstad igen. =)

 

Stockholm Music & Arts - Fredag
Putte i Parken dag 3

Pin It on Pinterest

Share This