På en presskonferens tidigare under kvällen rapporterade festivalledningen med Niclas Lagerstam i spetsen att de är mycket nöjda med årets festival. När kvällen är slut väntas cirka 8000 personer besökt festivalen, en siffra man är mycket nöjda med. Det har ju trots allt regnat kraftigt under två av festivalens fyra dagar och det stora dragplåstret N*E*R*D tvingades ställa med kort varsel.

Man kunde också berätta att det varit en väldigt lugn festival ur säkerhetssynpunkt. Både polisen och säkerhetsansvarige är väldigt nöjda. Inga brott relaterade till festivalen kunde rapporteras.

Festivalledningen vill passa på och rikta en stor eloge till alla volontärer som varit helt fantastiska och jobbat på trots regn och rusk. Jag är benägen att hålla med, man har mötts av leenden nästan överallt.

Andreas Grega dansar i vattenpöl

Snart är Putte i Parken över för i år. Om det blir en festival nästa år är inte helt klart ännu men det är allas förhoppning. Om det INTE blir av så beror det inte på ekonomin; i år har det gått riktigt bra och ett positivt resultat är att vänta.

Välklädd besökare

Putte i Parken - Välkommen till Fagersta!
Yran fortsätter

Pin It on Pinterest

Share This