Storsjöodjuret måste ha läst bloggen och lämnade tillbaka alla våra försvunna saker under eftermiddagen igår. Snällt odjur.

Dagen började för oss, med en mysig avskalad konsert i Badhusparken med Simon Ljungman från SeLest som med hjälp av Finn Björnulfson framförde några låtar från både kommande skiva och debutplattan. Indiedagis, som klubben som arrangerar spelningarna kallas, måste vara en av de bästa grejerna på hela festivalen, avskalade eftermiddagskonserter i en park, så man har något att göra medan man väntar in att festivalen ska dra igång. Lysande helt enkelt.

Kvällen gick sedan fort, allt för fort tyvärr. Höjdpunkt för mig var Håkan Hellström och Timbuktu. Jag skulle gått och lyssnat på Henrik Berggren med, men prioriterade bort det för jag hade massa jobb jag ville bli klar med. Behöver jag säga att jag ångrar mig så här i efterhand? Dumma mig.
Yran är en väldigt mysig festival med ett väldigt bra festivalområde, så om ni inte varit där, åk dit!

Nu sitter jag i allafall på tåget mot hem. Festivalsommaren är över för min del om jag inte får något spontant infall under augusti. Känns vemodigt att det är slut.
Men det kommer en ny sommar. Och konserter finns det ju gott om i höst.

Vi ses!

 

Emmaboda - En dålig start, ett fantastiskt farväl
Storsjöodjuret har slagit till!

Pin It on Pinterest

Share This