– Det är nästan överväldigande att få det här stödet, säger Petri Tuulik (sång och gitarr). Det är lite tredje gång gillt för oss i tävlingen, vi har varit med två gången tidigare men aldrig kommit till final tidigare. Nu kan vi bara hoppas på att det räcker hela vägen fram och att vi får möjlighet att spela på festivalen.

Av de etthundratrettiofem kvarvarande bidragen har tjugofem röstats fram till final där de tre band som får flest röster innan åttonde februari kommer att få uppträda på Sweden Rock Festival som går av stapeln mellan den 7:e och 10:e juni. Utöver det kommer en jury att dela ut ett Wild card till en av grupperna som då också får spela på festivalen.

Dessutom lovar Supralunar att ifall gruppen blir framröstad som vinnare så kommer hela deras gage på femtusen kronor att skänkas till Barncancerfonden. Ett lovvärt initiativ även om en kan misstänka att det också är för att synas.

– Ja, lite så är det väl, menar Petri. Vi vill ju nå ut, så vi ser det lite som att slå två flugor i samma smäll. Vinner vi blir vi ju fantastiskt glada samtidigt som vi får möjlighet att bidra till något fint. Just Barncancerfonden är en organisation som vi alla i gruppen känner väldigt starkt för, kanske mycket för att vi är småbarnsföräldrar alla tre.

 

Här hittar ni omröstningen!

Jack Moy & Glöden - KNUCKLES
Erik Henebratt, En av dom

Pin It on Pinterest

Share This