Häng med från start och följ honom och banden han spelar med när de åker runt om i Sverige och även utomlands. Jens är basist i Hello Saferide, Dundertåget/Thunderexpress och I Are Droid.

Den 6 april fyller Musicstage.se 1år. Tänk vad tiden går. För ett år sedan var vi fem personer som var mer eller mindre involverade. Nu är vi fler än trettio personer som arbetar med sidan och växer vi så det knakar. Just nu laddar vi för fullt inför alla sommarens festivaler. Dock är det ungefär två underbara konsertmånader kvar till festivalerna drar igång och det är inga dåliga månader som kommer!

Nu har vi ännu en gång petat lite på layouten och känner att den här gången är det rätt. Nu hoppas vi att vi har tänkt på allt och att sidan kommer vara funktionell länge så vi slipper ändra om på ett tag. Vi hoppas att ni med gillar upplägget.

Längst ner på Musicstage.se kan ni se vilka andra webbkanaler vi finns på. Bli gärna vän med oss! I dagsläget finns vi på Myspace, Facebook och Twitter så klart! Vill ni hålla er uppdaterade med allt nytt hos oss rekomenderar jag verkligen Twitter.

 

Festivalsommar & Musicstage söker personal
Ny layout och nya funktioner

Pin It on Pinterest

Share This