Att jag har en spellista som heter NKOTBSB skulle man ju kanske inte kunna tro men så är det faktiskt. Att jag faktiskt ska se denna ”supergrupp” på söndag känns om möjligt än mer otroligt. Tänk om jag vetat det våren 1991 när min kärlek till New Kids On The Block var som allra störst…

Det var Helena och jag som började intressera oss för det där pojkbandet från Boston. Vi köpte tyska tidningar och klippte ut minsta lilla bild, tapetserade väggarna och memorerade minsta lilla detalj om de fem killarna. Sen kom de till Stockholm och vi fick tag i biljetter! Lyckan var nog ganska så total, jag var tolv och den där spelningen var nog det största jag varit med om. Sen kom hösten och vi började sjuan och intresset för pojkband började falna samtidigt som intresset för killarna som gick i nian blev allt större. Snart var New Kids On The Block helt bortglömda.

Trots att det var så längesen så var det ändå helt självklart för mig att skaffa biljett nu när de är ute på vägarna igen, nu tillsammans med Backstreet Boys. Tillsammans kallar de sig nu för NKTOBSB och jag kan knappt bärga mig tills det blir söndag. Dels för att jag ska få se de där fem killarna från Boston igen och dels för att jag ska få träffa Helena igen för första gången på 15 år!

http://www.youtube.com/watch?v=tbIEwIwYz-c

Icona Pop - I Love It
Round Table Knights – Cut To The Top

Pin It on Pinterest

Share This