Jag brukar vanligtvis inte avge några nyårslöften men för 2014 bestämde jag mig för att faktiskt göra det. Mitt nyårslöfte var inte av det traditionella slaget utan jag bestämde att om jag ska lova något måste det vara något som jag faktiskt kan hålla och något som faktiskt är roligt. Så mitt nyårslöfte blev att jag skulle gå på minst 52 spelningar under 2014. Hur det gått? Bra tack! 123 spelningar senare tänkte jag att det kanske kunde vara läge för en sammanfattning.

Jag har sett 100 olika band, på 34 olika ställen, i 8 olika städer, i 4 olika länder. Det är ju helt sjukt när man tänker efter. Fast samtidigt är det vansinnigt roligt! Det band jag sett flest gånger är brittiska The 1975. Sju gånger. De har också bjudit på årets bästa spelning, närmare bestämt i april när de spelade i London på Royal Albert Hall. Det var en helt magisk kväll och en av de bästa spelningarna jag varit på i hela mitt liv. Andra favoriter under året har varit Twin Atlantic, Royal Blood och Swiss Lips. Mycket brittiskt blir det… Den trenden lär hålla i sig även under 2015.

Om det blir någon fortsättning på detta nyårslöfte återstår väl att se. Men ombyte förnöjer tänker jag, inför 2015 måste jag nog lovat något annat. Men det innebär givetvis inte att jag tänker sluta gå på spelningar, någon måtta på galenskapen får det ju vara!

Kodaline - Honest
Young Guns - I Want Out

Pin It on Pinterest

Share This