Jag satt den 20 december (2013) och bilade tillsammans med min syster norrut, när vi tidigt den morgonen sitter och lyssnar på en gammal spellista, där ibland alla låtar dyker The Loyal upp och vi drar genast upp volymen och sjunger med. Jag blir sen nyfiken, ”hur länge sedan var det denna låt gavs ut?”, googlar snabbt och inser att det har gått åtta år nu, ”Wow åtta år”. Börjar fundera över vad som hänt med det svenska bandet Tiger Lou, så jag går in på wikipedia* och ser att bandet tagit paus 2009 men ska återförenas för två spelningar i december 2013.

Jag googlar vidare och upptäcker att de redan spelat i Göteborg (29 nov, 2013) och ska ha en spelning på Debaser den 21 dec, 2013. Jag blir mycket glad för den nyheten, men blir sen mindre glad när jag inser att det är ju imorgon de ska spela och jag sitter i en bil som är på väg norrut längre och längre från Stockholm.

Så jag hoppas på att detta inte var en egångsgrej och att vi kanske kan få höra mer från Tiger Lou under 2014 och famförallt att de intar en scen snart igen, så i alla fall jag får chansen att se dem.

http://www.youtube.com/watch?v=a-JY5dva34Q

*Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Tiger_Lou

Arch Enemy - We Will Rise
Swim Deep - King City (live)

Pin It on Pinterest

Share This